Централната избирателна комисия откри процедура за обществена поръчка за компютърната обработка

...
Централната избирателна комисия откри процедура за обществена поръчка за компютърната обработка
Коментари Харесай

ЦИК с процедура за компютърната обработката на резултатите от вота

Централната изборна комисия откри процедура за социална поръчка за компютърната обработка на данните в РИК и в ЦИК от гласуването и издаването на Бюлетин на ЦИК с механически притежател за резултатите от изборите за национални представители на 2 октомври 2022 година ". Това се показва в решение на изборната комисия. 

Стойността на обществената поръчка е в размер на 3 800 000 лева без включен Данък добавена стойност или 4 560 000 лв. с включен Данък добавена стойност. 

Следва да се предложения " Информационно обслужване " АД за осъществяване на договаряния и подписване на контракт, след което да показа в детайли ценово предложение по типовете действия, които ще извършва.

Началният период за осъществяването на дейностите по компютърна обработка в РИК и ЦИК на данните от протоколите на СИК и РИК и от записващите механически устройства с данните от машинното гласоподаване за резултатите от изборите за народни представители на 2 октомври 2022 година, (включително дава от време на време (на всеки астрономически час) на ЦИК междинни данни от гласуването по секции, обитаеми места, изборни региони, секции отвън страната и общо за страната и отвън страната, сканиране и издание на секционните протоколи на СИК и протокола на РИК и лъчение на съвещанията на РИК в действително време на интернет страницата на съответната комисия), е датата на подписване на контракта.

Крайният период за осъществяване на работата по подготовка, оформяне за щемпел на данните от гласуването и резултатите от вота през октомври, отпечатването им в бюлетин на ЦИК с резултатите от изборите, в това число и на механически притежател, и предаването им в ЦИК, е не по-късно от 12 ноември 2022 г.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР